загрузка...
загрузка...
На головну

Передбачуване єдність для «Пробудження»

Дивіться також:
  1. III. З придбанням віри виявляється єдність.
  2. Квиток 38. Право і моральність. Їх єдність, відмінність та взаємодія.
  3. Біологічна форма матерії: єдність, сутність, спосіб існування, спрямованість еволюції
  4. Боротьба російського народу за державну єдність завершилася об'єднанням російських земель навколо Москви.
  5. Втілення і вочеловечение. Єдність Особи Господа Ісуса Христа
  6. Всеєдності - філософське вчення (ідея, принцип), що розкриває внутрішній органічну єдність буття як
  7. Держ-е єдність.
  8. Єдність волі і волевиявлення.
  9. Єдність виховання і життя
  10. Єдність діалектики, логіки і теорії пізнання
  11. ЄДНІСТЬ І ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ПРАЦІ
  12. ЄДНІСТЬ І РІЗНОМАНІТТЯ СУСПІЛЬНО-ІСТОРИЧНОГО ПРОЦЕСУ, ПРОБЛЕМА ЙОГО спрямованості І ЗМІСТУ В ІСТОРІЇ ФІЛОСОФСЬКОЇ ДУМКИ: КОНЦЕПЦІЇ ЄДИНОЇ ВСЕСВІТНЬОЇ ІСТОРІЇ.

Протягом деякого часу у мене було на серці спробувати описати щось, про що боляче свідчити і через що було боляче пройти в зв'язку зі справами сатани як "ангела світла," бо все здавалося таким складним і переплутаним.

Спочатку його нападу, здається, відбуваються на найбільш духовних людей, тих, хто повністю віддали себе Богові і хто усвідомлює духовну близькість, яка, як вони вірять, якщо порушується, то це провалює всю мета Божу (1Кор.1: 10). Брехливі духи наполягають на тому, щоб був один розум і судження і один вислів. Ці душі, таким чином, "об'єднуються" в формі так званої "асамблеї" і проголошують Псалом 88: 8- «Бог дуже страшний у зібранні святих, і грізний Він ціле довкілля Своє». Все говоримое в "асамблеї" робиться для вирішення, твердження, що ніяка індивідуальна душа не може пізнати розум Господа, грунтуючись на Притчах 11:14; 5:22; 20:18. Годинники проходять в утвердженні самих крихітних деталей щоденного життя перед Господом. Лідер каже кожне висловлювання, просячи всіх прийти до згоди. Відповідь потім дається кожним з допомогою деякого слова зі Святого Письма. Зайнята позиція виражається в прийнятті передбачуваного "слова Господа" і з опором будь-якій іншій думки або причини і дозволом розуму бути абсолютно порожнім. Якщо хтось намагається висловити свою думку або яке-небудь судження, то такі виключаються зі спілкування, той факт міркування розцінюється як доказ "життя по плоті."

Дисципліна такого служіння була дійсно суворою. Вони не дозволяли комусь говорити або виконувати якийсь вид роботи. У деяких випадках це тривало протягом тижня і навіть місяців. Вплив на розум було дуже жахливим. Єдиним шляхом назад, яке задовольнило б їх, цю заяву на "зборах", що було справжнє каяття.

Притчі. 21: 4 і Ісая 49: 3 це слова, дані для невиконаним, і також Рим.8: 8. Молитва і читання слова - все це додає до гріха - отже інакомислячих душа закривається в муках і розпачі і виключається з усіх зборів.

Друге. "Прояв Духа" в пророцтві, молитві і муках народження. Одна людина часто молиться протягом години, а іноді і дві години, без перерви. Повідомлення також часто тривають протягом двох годин, а всі збори протягом восьми або дев'яти годин. Всякий поступається сну або виснаження відразу оголошується "плотських" і перешкодою зборам.

"Борошно народження" повинна проявлятися сльозами, стогонами і вертінням тіла; і у деяких це було точно подібно істерик і тривало годинами. Це дуже заохочувалося як засіб, через яке Бог трудився б для визволення душ і ті, хто не приступали до таких проявів, завинили як «зберігають свою власну душу» і не бажають "йти вперед" через самолюбства; і вважалося, що, коли вся громада було разом під так званим "проявом Духа", тоді Бог здійснив би Пробудження. Я міг би сказати тут, що все це почалося з нічних молитовних зібрань для Пробудження без часової межі.

Паралізуючий страх опору Бога будь-яким недоліком покірності і ухилення від хреста небажанням страждати, тільки коливає душу і ніхто не наважується поступитися хоча б однієї думки всупереч "розуму Христа" в "асамблеї ..."

Діла злих духів в християнських зборах. «-- попередня | наступна --» Передбачувані прояви Святого Духа.
загрузка...
© om.net.ua